Cutremur la Dinamo. Boubacar, pe lista neagră, Strătilă şi Cristea, împrumutaţi la Chiajna

Data publicării:
boubacar

Boubacar a fost schimbat în pauza meciului cu Viitorul, încheiat 0-0, ceea ce l-a deranjat foarte tare pe fotbalistul senegalez.

“Eu nu pot să-l iert, pentru că nu e prima dată când comentează. Nu dă randament şi tot el e nemulţumit. Când a auzit că îl schimb a început să vocifereze. În loc să discutăm tactica pentru repriza a doua, a trebuit să îl calmăm pe domnul Boubacar. Nu se poate aşa ceva! El va merge la echipa a doua pînă vom lua o decizie", a declarat Mulţescu la emisiunea Fanatik Show, de la Digi Sport.

Un alt nemulţumit de statutul său în echipa alb-roşiilor este şi Sorin Strătilă. De altfel, el şi atacantul Andrei Cristea au fost împrumutaţi la Concordia Chiajna, echipa care a luat locul Rapidului în Liga I. Amândoi au fost anunţaţi de Gigi Mulţescu că nu mai intră în planurile tehnicianului.

În locul celor doi, în Ştefan cel Mare ar putea reveni George Ţucudean. Acesta a fost transferat în ianuarie la Standard Liege, pentru un milion de euro, însă nu a reuşit să se impună la echipa belgiană, iar după plecarea lui Mircea Rednic a fost exclus din lot.

Urmează derby-ul cu Steaua

Dinamoviştii au intrat în febra marelui derby cu Steaua care se va disputa duminică, de la ora 21.30 pe Arena Naţională, şi care va fi transmis de Digi Sport. Conducerea clubului a anunţat că biletele au fost puse în vânzare la casele din Ştefan cel Mare. Fanii au comandat deja tichete şi online, iar stadionul ar putea fi plin la ora meciului.

Dinamo şi Steaua au ajuns la o reciprocitate în privinţa numărului de bilete pe care echipa oaspete le va primi la derby. 5.000 de stelişti vor asista duminică la meci, iar în retur vor veni tot atâţia fani dinamovişti.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri