Maria Sharapova: Mă doare gâtul după fiecare meci din cauza țipetelor

Data publicării:
Maria Sharapova
Foto: Guliver/Getty Images

Maria Sharapova a povestit, într-un interviu recent, că după fiecare meci o doare gâtul din cauza țipetelor care au făcut-o celebră.

„Mă doare gâtul de la acele țipete. Am făcut asta de când eram foarte tânără și a rămas cu mine. Mă doare gâtul după fiecare meci”, a povestit jucătoarea din Rusia, conform Mediafax, care citează Tennis World.

Întrebată despre cum își petrece timpul liber, Sharapova a declarat: „Am câteva afaceri în care sunt implicată și în care investesc. Una dintre ele este Sugarpova, o companie de bomboane pe care am lansat-o în 2012. Avem orice, de la gumă de mestecat la trufe. Iubesc bomboanele”.

Maria Sharapova ocupă, în prezent, poziția 137 în clasamentul WTA. Cândva lider mondial, căderea Mariei Sharapova s-a produs după ce a fost exclusă pentru o perioadă din competiții fiind depistată dopată. A revenit pe terenul de tenis în 2017.

Citiți și: Presa internațională: Sharapova s-a întors. Este aceeaşi. Acelaşi ţipăt, aceeaşi agresivitate

Într-un alt interviu recent, Maria Sharapova a vorbit despre momentul retragerii definitive din tenis. Rusoaica în vârstă de 32 de ani a recunoscut că nu va urma exemplul Serenei Williams, care s-a întors pe terenul de tenis după ce a născut. „Dacă rămân însărcinată nu mai revin pe teren. Dacă deschid acest capitol, îmi voi dedica tot timpul. Am o relație foarte strânsă cu mama mea, care era foarte tânără când m-a născut. Aș vrea și eu o astfel de relație cu fiul meu”, a spus Maria Sharapova pentru Tennis USA World, scrie digisport.ro.

Maria Sharapova este în topul celor mai bogați jucători și jucătoare de tenis. „Masha” are o avere de 195 milioane de dolari, conform celor de la The Richest. Rusoaica este depășită doar de Ion Țiriac, Roger Federer și Novak Djokovic. 

Editare web: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri