VIDEO. Discursul plin de emoție al lui Naomi Osaka, după finala Indian Wells: „Probabil e cel mai rău discurs de mulțumire”

Data actualizării: Data publicării:
osaka

Japoneza Naomi Osaka este noua campioană de la Indian Wells, după victoria în două seturi, 6-3, 6-2, în faţa Dariei Kasatkina, într-o oră şi un minut. Extrem de emoționată, sportiva a spus în discursul de mulțumire că „este cel mai rău din toate timpurile”. „Dimpotrivă!”, au reacționat cei de la WTA.

Naomi Osaka le-a mulțumit tuturor pentru că a câștigat finala de la Indian Wells, inclusiv adversarei sale, Daria Kasatkina. Ambele jucătoare au izbucnit în râs în acel moment.

„Ești super drăguță, sunt convinsă că vom mai juca multe finale. Aș vrea să mulțumesc și echipei tale, pentru că și ei sunt super drăguți... Felicitări! Da... felicitări!”, a spus Osaka.

Aș vrea să mulțumesc echipei mele, pentru că m-a îndurat. Cam asta e tot... Și pentru că m-ați sprijinit. Aș vrea să-i mulțumesc tatălui mei, mamei mele și surorilor mele, mă urmăresc din Florida. Ce am uitat? Aș vrea să mulțumesc și sponsorilor! A! Și copiilor de mingi. Sunt extraordinari! Cred că va fi cel mai rău discurs de mulțumire din toate timpurile! Și vouă, că ne-ați urmărit”, a spus Naomi Osaka.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri