Galerie Foto Un ceas Rolex din aur, care i-a aparținut lui Ion Iliescu, vândut la licitație. Câți bani a dat cumpărătorul

Data publicării:
rolex ion iliescu main
Ceas Rolex din aur care i-a apartinut lui Ion Iliescu. Foto: artmark.ro

Un ceas Rolex din aur, care i-a aparținut fostului președinte Ion Iliescu, a fost vândut la o licitație dedicată ceasurilor de lux. Ion Iliescu a purtat ceasul între 1993 și 1995.

Ceasul care i-a aparținut fostului președinte este model Rolex President Gold Day-Date, din aur de 18 K, cu referință 18238 și mecanism automatic. Bijuteria cântărește 139 de grame.

Ceasul are cadran negru, cu diametru de 36 mm, diamante dispuse în dreptul indicatorilor orari, ziua săptămânii în dreptul orei 12 și dată cu lupă în dreptul orei 3, potrivit prezentării făcute pe site-ul de licitații. De asemenea, are brățară cu cataramă originală din aur, cu închidere deployantă.

Bijuteria a avut un preț de pornire de 15.000 de euro și a fost adjudecată la 22.000 de euro. Prețul de listă este de 30.000 de euro.

Ion Iliescu a purtat ceasul între 1993 și 1995, potrivit unui reprezentant al casei de licitații, citat de Hotnews.

La licitație au mai fost scoase la vânzare încă 120 de ceasuri de lux, produse între anii 1950 şi 2019, ediţii limitate sau foarte limitate, cu o valoare de piaţă de peste 2 milioane de euro.

Ceas Rolex din aur care i-a apartinut lui Ion Iliescu. Foto: artmark.ro
Ceas Rolex din aur care i-a apartinut lui Ion Iliescu. Foto: artmark.ro

Editor: B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri