ULTIMELE ȘTIRI

Rubrica noastră îți oferă ultimele știri, cele mai importante și interesante informații din lumea politica, din sfera socială sau din sport, știri interne și externe de ultim moment. Află de la noi ultimele știri cu tot ce te interesează să afli, doar la Digi24.

Alexandru Petrescu, mutat de la Economie la IMM-uri

Alexandru Petrescu_INQUAM_Octav_Ganea

Alexandru Petrescu, actualul ministru al Economiei, este propus pentru a fi mutat la Ministerul pentru Mediul de Afaceri, potrivit informațiilor Digi24. Anterior, Petrescu a fost președintele PSD...

Schimbări majore pentru Windows 10 în 2017

303387-microsoft-surface-with-windows-rt

Microsoft va lansa în acest an două update-uri majore pentru Windows 10. În contradicţie cu planul iniţial, în acest an va lansa două upgrade-uri importante pentru sistemul său de operare, Windows 10.

Prima zi la sală în 8 ilustraţii geniale

sala-ilustratii-geniale

La fel ca orice om care s-a îndopat în exces şi n-a ţinut cont de ţesutul adipos, primul lucru pe care mă gândesc să-l fac este ... un abonament la sală.

Meteo. Cod galben de precipitații și vânt puternic

Vant, meteo, vremea_GettyImages_noiembrie 2015

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri dimineaţă, atenţionări de cod galben de precipitații însemnate cantitativ și intensificări ale vântului, pentru judeţele Maramureș și...