Sari la conținut

Ionuț Popa a lăudat prestațiile lui Pedro Henrique și Josip Šolić

ACS Poli a obținut primul succes din 2017 grație reușitelor semnate de doi dintre cei trei stranieri trimiși în teren de Ionuț Popa, Pedro Henrique și Josip Šolić. Pentru brazilian, golul cu CSM Poli Iași a fost al 3-lea din actuala stagiune, în vreme ce croatul de la mijlocul terenului a semnat prima sa reușită în tricoul alb-violet, de la venirea sa în Banat.

„Pedro Henrique e un jucător în care am crezut și cred în el. El s-a accidentat, nu a avut continuitate... dacă astă vară venea la timp la pregătire și nu lipsea 60 de zile, azi era cel mai bun atacant din țară. Mă bucur pentru Soljic - un caracater deosebit, mă bucur pentru întreaga echipă”, a spus, la final, Ionuț Popa.

„A fost greu, foarte greu. A fost dificil să jucăm pe acest teren, dar ne-am descurcat. Am marcat în prima repriză, împotriva unei echipe bune, Iașiul a arătat foarte bine. A doua repriză nu a început prea bine pentru noi, cu acel penalty, dar din fericire am marcat, am fost omul potrivit la locul potrivit și așa am câștigat”, a precizat și Josip Šolić.

Alb-violeții au obținut, pe teren, în acest sezon, 27 de puncte și se gândesc să își îmbogățească zestrea, indiferent de modul în care se exprimă pe teren.

„Noi, în situația în care suntem acum, ne interesează mai puțin spectacolul, cât să câștigăm cele 3 puncte. Normal că un joc bun atrage lumea, dar când începi cu -14 puncte te interesează mai puțin spectacolul”, recunoaște Gabriel Cânu.

ACS Poli Timișoara a ajuns la cota 13 în clasament, și a depășit deja bilanțul realizat în stagiunea trecută după 26 de runde. Atunci, Poli avea 25 de puncte la finalul sezonului regulat, cu două mai puțin decât acum, după 24 de meciuri.