Dan Voiculescu vrea încheierea „deceniului rușinii” cu o suspendare a lui Traian Băsescu

Data publicării:
dan voiculescu instanta 2 mediafax

 

Foto: MediafaxFoto

Redăm integral postarea de pe blogul lui Dan Voiculescu:

Au ramas mai putin de 30 de zile pana cand DECENIUL RUSINII va lua sfarsit.

Daca actuala majoritate parlamentara nu va decide saptamana aceasta suspendarea lui Basescu Traian, istoria va retine complicitatea PSD, UNPR, PC, UDMR la faptele comise de Basescu in DECENIUL RUSINII.

De aceea, ar fi bine ca parlamentarii PC si cei condusi de Calin Popescu Tariceanu sa faca urgent aceasta propunere Birourilor Permanente Reunite ale Parlamentului.

Sunt convins ca demersul va avea si sustinerea PSD si UNPR. De altfel, cred ca Vasile Blaga si parlamentarii sai vor avea intelepciunea necesara in fata istoriei.

Daca politicienii nu au reusit sa inteleaga rolul malefic al lui Basescu pana acum, sa o faca, macar in ultimul ceas.

Este important pentru istoria moderna a Romaniei ca 21 decembrie 2014 – data la care isi va incheia oficial mandatul – sa-l gasesca pe Basescu Traian suspendat.”

În această vară, președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a strâns semnături pentru suspendarea președintelui Traian Băsescu, dar a adunat prea mulți susținători și a renunțat înainte de începerea campaniei electorale. În replică, șeful statului a spus că intră în campanie „și nu o să le fie bine”.

Traian Băsescu a mai fost până acum subiectul a două suspendări, în 2007 şi 2012. Niciuna din tentativele de demitere nu a avut succes. El își încheie mandatul în data de 21 decembrie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri