Live

Ashton Kutcher s-a oferit să-i doneze inima fratelui său geamăn, când avea nevoie de transplant

Data publicării:
FOTO: Shutterstock

Fratele geamăn al actorului Ashton Kutcher trăiește astăzi datorită unui transplant de inimă la care a fost supus, după ce a fost diagnosticat cu cardiomiopatie, la vârsta de 13 ani. Actorul a dorit atunci să-și ajute fratele, donându-i inima lui.

Michael, fratele geamăn al artistului Ashton Kutcher, trăiește cu paralizie cerebrală, o tulburare de mișcare, iar când era copil suferea de cardiomiopatie, o afecțiune din cauza căreia inima se poate mări și de patru ori.

Recent, la vârsta de 40 de ani, fratele artistului a mărturisit că Ashton Kutcher s-a oferit atunci să-l ajute. Actorul a vrut atunci să-i doneze inima fratelui său geamăn.

Nu-mi găsesc cuvintele. Este o conexiune pe care nu pot să o explic. Este o onoare, o apreciere și o iubire profundă pentru o persoană care ar sacrifica atâta pentru tine”, afirmă Michael pentru presă, potrivit The Sun.

Michael declară că nu dorește ca oamenilor să le fie milă de el pentru că „a tras paiul scurt” și s-a născut diferit.

Fratele actorului încurajează, de asemenea, oamenii să se înregistreze ca donatori de organe.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

VIDEO Ashton Kutcher şi Mila Kunis își cer scuze, după ce l-au susţinut pe Danny Masterson în timpul procesului pentru viol

Ashton Kutcher s-a luptat cu o boală rară care i-a distrus temporar vederea și auzul. „Sunt norocos să mai fiu în viață”

Ce spun experţii despre metoda Mila Kunis-Kutcher de păstrare a igienei: Cât de des trebuie să facem duş şi cum să ne spălăm copiii

Ashton Kutcher a vrut să meargă în spațiu cu Richard Branson, însă Mila Kunis nu l-a lăsat

Partenerii noștri