Ashton Kutcher a vrut să meargă în spațiu cu Richard Branson, însă Mila Kunis nu l-a lăsat

Data actualizării: Data publicării:
mila kunis in stanga si ashton kutcher in dreapta
Mila Kunis nu și-a lăsat soțul, Ashton Kutcher, să meargă cu zborul Virgin Galactic, alături de Richard Branson, în spațiu, deoarece nu era "o decizie înțeleaptă pentru familie". Foto: Profimedia Images

Actorul Ashton Kutcher spune că și-a vândut biletul pentru zborul în spațiu cu Virgin Galactic, deoarece soția sa, Mila Kunis, l-a convins că nu este “o decizie înțeleaptă pentru familie”, transmite CNN.

Într-un interviu recent pentru site-ul Cheddar News, actorul din serialul „Doi bărbați și jumătate” a dezvăluit că trebuie să se alăture unui zbor operat de compania de călătorii în spațiu a miliardarului Richard Branson, însă partenera sa l-a făcut să reevalueze riscul.

“Când m-am căsătorit și am avut copii, soția mea practic mi-a spus că nu este o decizie înțeleaptă pentru familie să merg în spațiu, când avem copii mici, așa că am vândut biletul meu înapoi către Virgin Galactic”, a spus Kutcher.

În această săptămână, Branson, fondatorul Virgin Galactic, împreună cu membrii echipajului, Sirisha Bandla, Beth Moses și Colin Bennett, precum și piloții Dave Mackay și Michael Masucci, au zburat până la intrarea în cosmos folosind SpaceShipTwo, un avion cu un singur motor cu rachetă pentru care compania a petrecut aproape două decenii în realizarea sa.

Virgin Galactic plănuiește să efectueze încă un zbor de test înainte de începerea curselor cu clienți plătitori. Până acum, mai mult de 600 de persoane și-au rezervat bilete cu prețuri între 200.000 și 250.000 de dolari. Compania este așteptată să reia vânzările de bilete în curând, însă la un preț mai mare.

“Trebuia să fiu în următorul zbor, însă nu voi fi în următorul zbor”, a precizat Kutcher.

Deși s-a răzgândit în privința zborului Virgin Galactic din cauza îngrijorărilor soției sale, Kutcher a insistat că visul său de a vedea galaxia este încă foarte viu.

“La un moment dat, voi merge în spațiu”, i-a spus vedeta prezentatoarei Kristen Scholer.

Lansarea istorică a lui Branson a marcat doar cel de-al patrulea zbor de test cu vehiculul care a ajuns în spațiu.

În timp ce antreprenorul britanic plutea prin microgravitație, a împărtășit un mesaj folosind camerele de la bordul avionului spațial: “Către voi toți copiii – am fost cândva un copil cu un vis, privind către stele. Acum sunt un adult într-o navă spațială...Dacă noi putem face asta, imaginați-vă doar ce puteți face voi”, a mai precizat acesta.

Editor : Alexandru Costea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri