Live

VIDEO. O manea a lui Adrian Minune la Neversea. Cum a reacționat publicul

Data publicării:

Maneaua „Așa trec zilele mele”, a lui Adrian Minune, și melodia „Noi suntem români”, a lui Nicolae Furdui Iancu, s-au auzit pe scena Neversea, în a treia noapte de festival, relatează Mediafax.

Un faimos DJ din Suedia, Salvatore Ganacci, a uimit publicul Neversea, când a introdus în recitalul său o secvență dintr-o manea a lui Adrian Minune, „Așa sunt zilele mele“.

Luat prin surprindere, publicul a reacționat prin urale, mulți dintre cei prezenți începând să cânte versurile melodiei.

Tot sâmbătă noaptea, un alt moment inedit a venit în timpul concertului susținut de KASMR, care a introdus melodia „Noi suntem români”, Nicolae Furdui Iancu pe mainstage la Neversea.

Și recitalul susținut de KASMR a fost apreciat de tinerii prezenți, care au cântat și au aplaudat pe toată durata melodiei, timp în care artistul a mixat de la pupitru.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ce spune bărbatul care acuză că a fost înșelat de Florin Salam. „Ne-am întâlnit cu el când s-au înmânat banii, cele trei tranșe”

Revoltă la Craiova, unde s-au cântat manele cu tentă sexuală la un bal al bobocilor. Cum se apără conducerea liceului

Poliția, apel la părinți după ce a amendat un tânăr care conducea cu un pasager ieșit prin trapă și muzica tare: „Dispreț față de lege”

„Cu Romașcanu la Cultură, pe noi toți ne doare-n mână!” Tinerii PSD au petrecut în Sinaia cu manele și cu lăutari până a venit Poliția

Partenerii noștri