Live

Taekwon-do ITF | Orădenii, de trei ori campioni la "naţionalele" din Baia Mare

Data actualizării: Data publicării:
foto: Facebook Martial Arts Baia Mare

Titlurile naţionale la taekwon-do ITF s-au oferit în acest an în Baia Mare, gazda celui mai important concurs intern. În cursa pentru laurii competiţiei au fost înscrişi 402 competitori care au sperat şi la convocarea în lotul naţional ce va participa la "europeanul" de luna viitoare, din Slovenia.

Competiţia a cuprins cele cinci probe deja consacrate: tull, luptă, tehnici speciale, spargeri forță și luptă tradițională.

Cei 14 sportivi de la clubul Tae-Kyon Oradea au cucerit 16 medalii. Cele mai strălucitoare au fost cele obţinute de Sorina Pop, la tull individual juniori II, şi Rareş Găvruţa, dublu campion la tull şi luptă juniori II.

Foarte bune au fost şi evoluţiile lui Andrei Găvruţa şi Andrei Birta, medaliaţi cu argint în proba de tull, respectiv luptă seniori. Tot pe locul doi s-a clasat şi echipa de seniori a clubului, în proba de tehnici speciale.

Redactor: Nicolae Mihalcea

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

„Vă rog să nu îmi faceți dosar de pedofil!”. Chemată la un furt, o jandarmeriță din Baia Mare a prins un bărbat care viola copii

Poliția cere ajutorul pentru găsirea unei fete de 13 ani care a dispărut de acasă de două zile

Și-a incendiat soţia cu care se afla în divorţ şi apoi s-a spânzurat. Cadavrele celor doi au fost găsite într-un apartament în flăcări

Soacra lui Cătălin Cherecheş rămâne în arest preventiv, socrul trece în arest la domiciliu

Partenerii noștri