Live

Bolid de lux, furat din SUA, găsit în trafic în România. La volanul SUV-ului de 90.000 de euro se afla o tânără de 26 de ani

Data actualizării: Data publicării:
Bolid de lux, furat din SUA, găsit în trafic în județul Cluj. Foto: Poliția Română

Un bolid de lux, care valorează peste 90.000 de euro, a fost găsit găsit în trafic, pe o stradă din Huedin, județul Cluj, la volan fiind o tânără de 26 de ani, din județul Mureș.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Huedin fac cercetări pentru tăinuire, după ce o tânără de 26 de ani a fost găsită la volanul unui bolid de lux ce figura ca fiind furat din SUA.

Autoturismul în valoare de aproximativ 90.000 de euro a fost indisponibilizat.

„În cursul serii de 10 decembrie, în jurul orei 19:00, în baza informațiilor obținute, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Huedin, cu sprijinul polițiștilor de investigații criminale au identificat și oprit pe strada Horea din Huedin un autoturism, condus de o tânără de 26 de ani, din județul Mureș, acesta figurând ca fiind sustras de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii”, spun, luni, polițiștii, potrivit Mediafax.

Autovehiculul a fost ridicat pentru continuarea verificărilor, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

La doar 17 ani, o fată și-a luat doctoratul în medicină

Campanie electorală plină de jigniri în SUA. Biden și Trump se insultă reciproc: „Un ratat dezechilibrat” / „Un nemernic fără margini”

Zelenski: "Partenerii noștri se tem că Rusia va pierde acest război". Cum a argumentat liderul de la Kiev această declarație

Războiul din Ucraina scoate la iveală defectele și slăbiciunile unora dintre cele mai sofisticate arme americane

Partenerii noștri