Live

VIDEO. Autobuz cuprins de flăcări în trafic în Arad

Data actualizării: Data publicării:

Un autobuz al Companiei de Transport Public Arad a ars aproape în întregime, în această după-amiază. Din primele informaţii, incendiul a pornit de la una din roţile din spate, spun pompierii. Din fericire, în autobuz nu era niciun călător, el se îndrepta spre depou.

Autovehiculul este foarte vechi, fabricat în 1992. Unul dintre locatarii unui bloc din apropiere de locul în care s-a produs incidentul susţine că suflul provocat de explozia cauciucului i-a spart un geam. Un specialist al Companiei de Transport Arad va evalua situaţia, iar dacă paguba se dovedeşte că este din vina companiei, omul va fi despăgubit.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire puteţi lua legătura cu noi pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Toţi candidaţii la un post în penitenciarul Arad au picat testul psihologic. Acum aduc acuzații grave

O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant în timp ce lua 5.000 de euro mită de la o altă femeie, pentru a-i elibera soțul din arest

Un bărbat a sunat la 112 să spună că s-a lovit la cap, în pădure. Zeci de oameni l-au căutat, dar au aflat apoi că inventase totul

Arad: Un șofer român a fost oprit la frontieră pentru că ascundea 12 migranți în cutii de lemn

Partenerii noștri