Live

Un bărbat din Timișoara s-ar fi filmat în timp ce agresa sexual o fată pe care o avea în plasament

Data actualizării: Data publicării:
Foto: INQUAM Photos/George Călin

Un bărbat în vârstă de 68 de ani este cercetat pentru pornografie infantilă, fiind bănuit că ar fi filmat cu un telefon mobil acte de agresiune sexuală asupra unei victime, o fată minoră, care se afla în îngrijirea acestuia, au informat, miercuri, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Timiş.

Dosarul de cercetare penală este instrumentat de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, împreună cu procurorii DIICOT Timişoara, precizează sursa citată.

Bărbatul suspect este în stare de arest preventiv în altă cauză, fiind trimis în judecată la data de 5 octombrie de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara, pentru agresiune sexuală asupra a două persoane vătămate minore.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2021 - 2022, bărbatul, care acum are 68 de ani, ar fi filmat cu ajutorul telefonului mobil actele de agresiune sexuală asupra unei victime, în prezent în vârstă de 17 ani, care se află în îngrijirea acestuia, fiind dată în plasament de la vârsta de 5 ani, menţionează informarea IPJ Timiş.

Acţiunea beneficiază de sprijinul lucrătorilor din cadrul Penitenciarului Timişoara, precum şi al jandarmilor din cadrul GMJ Timişoara şi IJJ Timiş

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Faimosul iluzionist David Copperfield este acuzat de violenţă sexuală de 16 femei

O elevă de 17 ani din Dâmbovița ar fi fost agresată sexual în liceu, de patru adolescenți. Făptașii, arestați preventiv

Un actor din Oradea a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru că și-ar fi violat o colegă. "E o porcărie, totul a fost consimțit"

Un video trimis pe rețelele sociale i-a adus un an și 4 luni de închisoare. Tânăr din Alba prins cu ajutorul unui ONG din SUA

Partenerii noștri