Un bărbat din Timișoara s-ar fi filmat în timp ce agresa sexual o fată pe care o avea în plasament

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie
Foto: INQUAM Photos/George Călin

Un bărbat în vârstă de 68 de ani este cercetat pentru pornografie infantilă, fiind bănuit că ar fi filmat cu un telefon mobil acte de agresiune sexuală asupra unei victime, o fată minoră, care se afla în îngrijirea acestuia, au informat, miercuri, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Timiş.

Dosarul de cercetare penală este instrumentat de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, împreună cu procurorii DIICOT Timişoara, precizează sursa citată.

Bărbatul suspect este în stare de arest preventiv în altă cauză, fiind trimis în judecată la data de 5 octombrie de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara, pentru agresiune sexuală asupra a două persoane vătămate minore.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2021 - 2022, bărbatul, care acum are 68 de ani, ar fi filmat cu ajutorul telefonului mobil actele de agresiune sexuală asupra unei victime, în prezent în vârstă de 17 ani, care se află în îngrijirea acestuia, fiind dată în plasament de la vârsta de 5 ani, menţionează informarea IPJ Timiş.

Acţiunea beneficiază de sprijinul lucrătorilor din cadrul Penitenciarului Timişoara, precum şi al jandarmilor din cadrul GMJ Timişoara şi IJJ Timiş

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri