Live

FOTO. Fetiţa din Baia de Aramă, alături de noua familie

Data actualizării: Data publicării:
Foto: PS NEWS

Fetița de 8 ani care a fost luată de poliţişti din casa în care a fost crescută de un asistent maternal din Baia de Aramă a ajuns la familia care a adoptat-o și-a revenit din şocul prin care a trecut, relatează PS News, care a intrat în posesia mai multor fotografii care o înfăţişează pe Sorina alături de mama adoptivă.

„Copilul e foarte bine, şi-a revenit, a mâncat, şi-a desfăcut cadourile şi se joacă cu fratele său. Pe drum copilul şi mama adoptivă au discutat şi au făcut un pact, au convenit că vor fi bune prietene, cu o condiţie ca mama adoptivă să o lase să se facă ce vrea ea când va fi mare”, au declarat pentru PS News apropiaţi ai familiei.

Fetița din Baia de Aramă a fost adoptată de o familie de români din America, după ce nicio familie din țară nu a dorit să o adopte, potrivit autorităților. Și fosta asistentă maternala a dat de două ori declarație că nu dorește adopția, potrivit VeDemJust. Pe de altă parte, familia la care a crescut fetița până acum spune că i-a fost refuzată adopția.

Sorina a fost luată astăzi cu mascații din casa în care a crescut. Ea a refuzat să plece de lângă asistenta maternală și a plâns. A fost scoasă din casă și dusă la mașină de un procuror, îm timp ce fetița țipa că nu vrea să plece. Procurorul general Bogdan Licu a dispus, vineri, verificări la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova privind modul în care un procuror din acea structură a intervenit în cazul fetiței din Mehedinți și a efectuat percheziția domiciliară. 

 

Citiți mai mult pe PS News.ro

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un angajat de la Protecția Copilului Dolj a fost reținut. Ar fi primit 4.500 de euro șpagă pentru a grăbi adoptarea unui copil

Sorina a ieșit din țară împreună cu părinții săi adoptivi

Plângere penală împotriva procurorului general, în cazul „Sorina”. Avocat: Statul ia măsuri în baza unui fake news

Tatăl adoptiv al Sorinei contestă interdicția de a părăsi țara: N-a făcut nicio faptă penală

Partenerii noștri