Live

Video Traseul evadatului, refăcut pas cu pas: A schimbat 4 mașini până la Oradea. Cum i-a convins pe șoferi să îl ajute

Data actualizării: Data publicării:
Evadatul a făcut autostopul de la București la Oradea și a schimbat nu mai puțin de patru mașini pe traseu. Foto: Captură Digi24

Avem filmul incredibil al evadării criminalului condamnat la 18 ani pentru uciderea iubitei. Individul a făcut autostopul de la București la Oradea și a schimbat nu mai puțin de patru mașini pe traseu. El se dădea drept șofer de TIR cu vehiculul stricat pentru a convinge alți şoferi să-l ajute.

Au apărut imagini noi cu criminalul care a evadat dintr-o ambulanță în Capitală în timp ce era dus de polițiști la spital. Individul a fost surprins de o cameră de supraveghere într-o benzinărie din Oradea în timp încerca să-l convingă pe șoferul unui TIR să-l ia în mașină.

Imaginile au fost surprinse cu puțin timp înainte ca bărbatul să fie capturat. Acesta se apropie de un șofer de TIR și, din sursele Digi24, a inventat și o poveste. I-a spus șoferului că și el conduce o mașină de mare tonaj care s-a stricat și l-a rugat să îl ajute să își continue drumul.

La scurt timp după ce au fost înregistrate imaginile, o persoană din Oradea a sunat la 112 și a anunțat că l-a văzut pe evadat în oraș.

Filmul evadării

Bărbatul a fugit de pe strada Ritmului din Capitală, unde se afla clinica privată, apoi a pornit spre vestul țării. La un moment dat, pe DN 1, a coborât din această mașină și s-a urcat în alta.

În total a luat patru mașini. A fost reperat și în zona Clujului spun surse pentru Digi24.

În final a ajuns la Oradea, acolo unde a și fost capturat de polițiști și dus la o închisoare din oraș.

Editor : Ioana Coman

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Simona Halep, pozată cu un bărbat cu 25 de ani mai mare și cu o avere de 70 de milioane €. Prima reacție: ”Relație amoroasă?”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Regatul Unit eliberează anticipat deținuți pentru a reduce supraalomerarea închisorilor

Cine este „Musca”, deținutul care a evadat dintr-o dubă a poliției franceze după o ambuscadă sângeroasă

Evadare ca în filme, în Franța. Bărbați înarmați au oprit un convoi, au ucis doi gardieni și au fugit cu un deținut poreclit „Musca”

Cine este Kostas Passaris, sau „Fiara din Balcani”, deținutul atât de periculos, încât trebuie mutat din închisoare în închisoare

Partenerii noștri