Live

Un licean din Satu Mare a găsit o mică avere uitată la bancomat. Ulterior, el a postat un anunț pe Facebook

Data actualizării: Data publicării:
Sursa foto: Getty Images

Un licean din Satu Mare a găsit mii de lei uitați într-un bancomat. El l-a găsit pe cel care îi uitase acolo, după ce a dat un anunț pe Facebook.

Vlad mihai, elev în clasa a XII-a la un liceu din Satu Mare a mers la ATM-ul unei bănci din oraș, pentru a-și alimenta cardul bancar. A așteptat la rând, iar când a ajuns la bancomat, a observat că acestea arăta o eroare.

Imediat după aceea, bancomatul a eliberat bonul iar apoi suma de 9.700 de lei. Tânărul a luat banii și a încercat să îl găsească pe bărbatul care a fost înaintea lui la rând, dar nu a mai dat de el.

El a postat apoi un anunț pe Facebook pe o pagină dedicată locuitorilor din oraș. După câteva ore a fost contactat de soția bărbatului care uitase banii în bancomat.

 

Dacă în urma anunțului nu s-ar fi găsit proprietarul, tânărul intenționa să declare banii găsiți la poliție, scrie presa locală.

 

Editor : G.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Forbes: Cristiano Ronaldo este cel mai bine plătit sportiv al planetei. Cât câștigă fotbalistul

Infirmier din Satu Mare condamnat la 1 an și 4 luni de închisoare, pentru că a opărit o pacientă. Femeia a decedat după o lună

UDMR Satu Mare: Discursul lui George Simion instigă la ură interetnică

Jafuri spectaculoase în Gaza. Grupuri armate au aruncat în aer camerele de protecție ale băncilor și au furat banii din seifuri

Partenerii noștri