Live

Un bărbat din Marea Britanie a fost circumcis din greșeală de medici. Pentru ce procedură ajunsese la spital

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Shutterstock

Un bărbat din Marea Britanie a fost circumcis din greșeală, după ce medicii au încurcat fișele a doi pacienți, scrie The Independent.

Pacientul a ajuns la spitalul din Leicester pentru o cistoscopie (n.r. examinare a vezicii urinare cu ajutorul unei camere minuscule). Din nefericire, medicii i-au încurcat fișa medicală cu cea a unui pacient programat pentru o circumcizie.

Incidentul s-a întâmplat în luna septembrie 2018 și a fost dat publicității acum, în cadrul unui raport care a analizat activitatea mai multor unități medicale din Leicester.

Personalul medical al spitalului unde a avut loc incidentul și-a cerut profund scuze și a declarat că este total dedicat misiunii de a învăța din greșeli. Pe de altă parte, reprezentanții unității medicale nu au putut să ofere o explicație satisfăcătoare atunci când au fost întrebați cum s-a ajuns la această încurcătură.

Moira Durbridge, director de siguranță în cadrul grupului de spitale monitorizate, a dat asigurări că medicii implicați au cerut scuze personal pentru acest incident.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Sunetul pe care nu îl vei auzi niciodată, dar care ar putea să îți salveze viața. Care este „cel mai bine păstrat secret al medicinei”

Procedura TAVI – soluția minim invazivă de tratament al stenozei aortice

Un medic stomatolog s-a filmat în timp ce făcea o extracție dentară suit pe un hoverboard

S-a născut primul copil din Grecia cu trei părinți biologici. Copilul are două mame și un tată

Partenerii noștri