Live

Donald Trump amână summitul G7 până după alegerile prezidențiale din SUA

Data publicării:
Foto: Gulliver/ Getty Images

Summitul G7, care ar fi urmat să aibă loc la Camp David în iunie, a fost din nou amânat pe fondul îngrijorărilor cu privire la pandemia de coronavirus, a anunțat președintele SUA, Donald Trump, conform CNN.

„Înclin spre a avea summitul cândva după alegeri (n. red. – alegerile prezidențiale din SUA din noiembrie). Aveam de gând să îl organizăm în septembrie”, le-a declarat președintele Trump reporterilor.

Summitul G7, care reunește 7 dintre economiile mari ale lumii – SUA, Japonia, Germania, Franța, Regatul Unit, Italia și Canada – ar fi trebuit să aibă loc în luna iunie, găzduit de Trump la Camp David.

Inițial, liderii au discutat o posibilă conferință virtuală în contextul pandemiei, iar Trump a ridicat posibilitatea de a organiza întâlnirea în toamnă.

Editor: Adrian Dumitru

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO Mădălina Ghenea a făcut anunțul, după ce a fost văzută de mai multe ori în compania aceluiași bărbat

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Franța a criticat relația comercială cu China chiar în timpul vizitei dictatorului Xi Jinping: „Suntem departe de echilibru”

Xi Jinping e în Europa pentru prima oară după cinci ani și s-a întâlnit la Palatul Élysée cu Macron și șefa UE. Mizele acestei vizite

Francezii au intrat în Cartea Recordurilor cu o baghetă mai lungă decât un teren de fotbal

Dictatorul chinez, Xi Jinping, a fost primit la Paris de un protest al tibetanilor: „Ți-a trecut timpul, nu totalitarismului chinezesc”

Partenerii noștri