Live

Fratele mai mic al autorului masacrului din Florida a fost arestat. Ce acuzații i se aduc

Data publicării:

Zachary Cruz, fratele mai mic al lui Nikolas Cruz, adolescentul care a ucis luna trecută 17 elevi de la un liceu din Florida, a fost arestat și el de către polițiști. Zachary, în vârstă de 18 ani, este acuzat că a intrat ilegal în campusul unității de învățământ, scrie BBC News.

Zachary Cruz ar fi „forțat ușile încuiate și de porțile, apoi s-a dat cu skateboardul prin campusul liceului”, se arată în raportul întocmit de polițiștii din Florida.

După masacrul de pe 14 februarie, când Nikolas Cruz, în vârstă de 19 ani, a ucis 17 elevi cu o armă semiautomată, directorul liceului i-a interzis fratelui mai mic al acestuia să intre în campus și l-a avertizat să stea departe de unitatea de învățământ.

Zachary Cruz le-a declarat polițiștilor că a vrut să „reflecte asupra masacrului” și de aceea a intrat ilegal pe terenul școlii. El a mai adăugat și că se simte vinovat pentru ce s-a întâmplat, deoarece în copilărie s-a purtat uneori brutal cu fratele său mai mare. Un detectiv din Florida susține că cei doi frați nu se înțelegeau bine, deoarece Zachary a crescut cu impresia că fratele său era preferatul părinților.

Zachary Cruz a fost încarcerat la Penitenciarul Broward County, din Fort Lauderdale.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Nikolas Cruz, tânărul care a ucis 17 oameni la o școală din Florida, a fost condamnat la închisoare pe viață

Ca să justifice de ce Nikolas Cruz a ucis 17 oameni la școala din Florida, avocații au dat vina pe mama lui

Tatăl unei eleve ucise în Uvalde începe o acțiune împotriva fabricantului armei. În SUA, companiile de arme sunt protejate prin lege

"Mica mea iubire zboară acum cu îngerii". Durere fără margini la școala din Texas, unde părinții și-au identificat copiii uciși

Partenerii noștri