Live

Video Johnny "Țiganul" a fost arestat în Sardinia, după a șaptea evadare. Bărbatul se ascunsese într-un țarc pentru oi

Data publicării:
Foto: captură video / Redazione CagliariPad

Giuseppe Martini, un infractor italian îm vârstă de 60 de ani, cunoscut drept Johnny Țiganul (Lo Zingaro) a fost arestat în Sardinia după a șaptea sa evadare. Bărbatul a fost condamnat la închisoare pe viață pentru trei crime, furturi și luare de ostatici, potrivit agenției ANSA.

Martini a reușit să evadeze la începutul lunii septmebrie, când a beneficiat de o permisie, dar a fost descoperit, marți dimineață, într-o casă din apropierea comunei Sassari. Bărbatul se ascunsese într-un țarc pentru oi și și-a vopsit părul pentru a nu mai fi recunoscut. "Întotdeauna evadezi din motive sentimentale", le-a spus Martini oamenilor legii, după ce a fost arestat.

Giuseppe Mastini, originar din provinci Bergamo, s-a mutat împreună cu familia sa sinti la Roma. Prima sa crimă a comis-o la vârsta de 11 ani, iar prima evadare a avut loc în 1987, când nu a mai revenit la închisoare după o permisie.  

După această nouă evadare, un sindicat al polițiștilor a cerut schimbarea regimurilor de permisie și anularea dreptului de ieșire din închisoare pentru criminalii care au mai avut tentative de evadare.

Editor : Iulia Iancu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Mai mulţi lideri mafioţi din Italia vor fi eliberaţi din cauză că victimele nu depun plângeri

Șefă a clanului mafiot 'Ndrangheta, arestată într-un raid la periferia orașului Milano. Procuror: „Era mai nemiloasă decât bărbații”

Mafia italiană are acum concurență din import. Povestea tulburătoare a unui fost traficant: „Nu mâncam două zile ca să fac asta”

Arestări în masă în rândul mafiei 'Ndrangheta. Țara din Europa care a devenit „piața de desfacere” a clanurilor italiene

Partenerii noștri