Video Johnny "Țiganul" a fost arestat în Sardinia, după a șaptea evadare. Bărbatul se ascunsese într-un țarc pentru oi

Data publicării:
Criminalul johnny tiganul a fost arestat dupa a saptea sa evadare
Foto: captură video / Redazione CagliariPad

Giuseppe Martini, un infractor italian îm vârstă de 60 de ani, cunoscut drept Johnny Țiganul (Lo Zingaro) a fost arestat în Sardinia după a șaptea sa evadare. Bărbatul a fost condamnat la închisoare pe viață pentru trei crime, furturi și luare de ostatici, potrivit agenției ANSA.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Martini a reușit să evadeze la începutul lunii septmebrie, când a beneficiat de o permisie, dar a fost descoperit, marți dimineață, într-o casă din apropierea comunei Sassari. Bărbatul se ascunsese într-un țarc pentru oi și și-a vopsit părul pentru a nu mai fi recunoscut. "Întotdeauna evadezi din motive sentimentale", le-a spus Martini oamenilor legii, după ce a fost arestat.

Giuseppe Mastini, originar din provinci Bergamo, s-a mutat împreună cu familia sa sinti la Roma. Prima sa crimă a comis-o la vârsta de 11 ani, iar prima evadare a avut loc în 1987, când nu a mai revenit la închisoare după o permisie.  

După această nouă evadare, un sindicat al polițiștilor a cerut schimbarea regimurilor de permisie și anularea dreptului de ieșire din închisoare pentru criminalii care au mai avut tentative de evadare.

Editor : Iulia Iancu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri