Live

Video Momentul în care un boxer la categoria grea iese din lupta pentru titlu înainte să se arunce primul pumn

Data actualizării: Data publicării:

Un boxer de categorie grea din Africa de Sud a ieșit din lupta pentru titlul înainte ca aceacsta să aibă loc, după ce a suferit un accident ciudat, informează News.com.au

Ruann Visser a fost retras din luptă și ia în considerare acțiuni legale, după ce a căzut din ring înainte de începerea meciului în care urma să-și apere centurile WBA în fața lui Tian Fick, în Cape Town.

Visser, un colos de 2 metri și 6 centimetri înălțime, a fost rănit înaintea partidei, în timp ce se sprijinea de corzile ringului, care au cedat. Acesta a reușit să se prinde de una dintre corzi în cădere, evitând astfel să cadă pe spate sau în cap.

 

Visser, care a luptat și cu Vladimir Klitschko, a suferit răni la brațul stâng și la un genunchi în urma căzăturii, fiind obligat să renunțe la meci de către doctor.

Sportivul vrea ca "cineva să plătească" după accidentarea sa și a anunțat că va avea discuții cu organizatorii și cu echipa sa legală.

Nefdt Visser, tatăl și managerul lui Ruann Visser, a spus că sportivul este plin de vânătăi și are probleme cu brațul stâng.

Editor web: Vlad Mironescu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Egiptul sprijină plângerea Africii de Sud împotriva Israelului la Curtea Internațională de Justiție pentru genocid

VIDEO. Un bărbat a fost salvat la 5 zile după prăbuşirea unei clădiri în Africa de Sud. Bilanţul tragediei a ajuns la 13 morţi

Un mort și 22 de răniți după ce un mall s-a prăbușit în Africa de Sud. Zeci de oameni sunt sub dărâmături

Peste 90 de oameni care fugeau de o epidemie de holeră au murit înecați după ce ambarcațiunea în care erau s-a scufundat

Partenerii noștri