Live

Un bărbat l-a mâncat pe un tânăr pe care l-a agățat pe o aplicație pentru gay

Data actualizării: Data publicării:
Mark Latunski FOTO: Profimedia Images

Un bărbat din Michigan, în vârstă de 53 de ani, care a recunoscut că l-a ucis pe un tânăr de 25 de ani pe care l-a cunoscut prin intermediul unei aplicații de întâlniri, apoi a mâncat părți din corpul acestuia, a fost condamnat miercuri pentru crimă și riscă închisoarea pe viață.

Mark Latunski l-a ucis pe Kevin Bacon în decembrie 2019, a mâncat bucăți din corpul acestuia și i-a spânzurat de tavan cadavrul mutilat și gol, cu ​​capul în jos, în casa lui din Bennington Township.

Casa lui Mark Latunski FOTO: Profimedia Images

Instanța a apreciat că Latunski și-a premedidat fapta. „Moartea lui Kevin Bacon a fost proiectul lui Mark Latunski”, a spus judecătorul Matthew Stewart, potrivit Sky News.

Kevin Bacon a fost văzut ultima oară în Ajunul Crăciunului 2019, când i-a spus colegului de cameră că pleacă să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe Grindr (aplicație destinată membrilor comunității LGBT) .

Familia lui l-a dat dispărut în ziua de Crăciun.

Procurorul de caz, Scott Koerner, a spus că Latunski le-a mărturisit ofițerilor de poliție că plănuia să-și cumpere un deshidratator pentru a face pastramă din mușchii lui Bacon.

Avocata Mary Chartier a susținut că Latunski nu a intenționat să-l ucidă pe Bacon și că a colaborat cu poliția încă din prima parte a anchetei, permițându-le ofițerilor accesul în casă, unde trupul victimei era atârnat de glezne. De asemenea, ea a spus că acesta nu înțelege gravitatea faptei sale.

Latunski urmează să-și afle sentința pe 15 decembrie.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Două femei au supraviețuit aceluiași criminal în serie: „Nu m-am rugat să trăiesc, m-am rugat să mor”

Medicul român care și-a ucis amanta în Ungaria va fi adus în România. Dan Stamatiu este condamnat la închisoare pe viață

Un fost ministru din Kazahstan a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit o revoltă uriașă

Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată

Partenerii noștri