Concursul "Camelia Potec în căutarea viitorilor campioni" a ajuns la a 3-a ediție

Data publicării:
Participanti cantonament Camelia Potec@Stejarii Country Club

Camelia Potec, președinta Federației Române de Natație și Pentatlon Modern (FRNPM) va îndruma pentru al treilea an, copiii care vor participa la cantonamentul de înot „Camelia Potec. În căutarea viitorilor campion”.

Participanti cantonament Camelia Potec@Stejarii Country Club

În perioada 1-8 septembrie, la Stejarii Country Club, are loc a treia ediţie a cantonamentului de înot „Camelia Potec. În căutarea viitorilor campioni”, organizat în parteneriat cu Federația Română de Natație și Pentatlon Modern. La cantonament iau parte 39 de copii, cu vârste cuprinse între 9 și 12 ani, selectați în cadrul celor două ediții ale concursului național de înot, din 2015 și 2016, fiecare eveniment reunind peste 250 de participanți.

Copiii, veniţi din toate colţurile ţării, beneficiază de antrenamente zilnice în bazinul de dimensiuni olimpice din cadrul Stejarii Country Club, sub atenta îndrumare a campioanei olimpice Camelia Potec şi a unui grup de instructori profesionişti din cadrul Federaţiei.

La Stejarii Country Club am acordat mereu o atenţie deosebită oferirii unei educaţii sportive sănătoase copiilor. Prin intermediul găzduirii acestui cantonament, susţinem copiii din toată ţara care doresc să facă performanţă şi sperăm să îi motivăm pentru a obţine cele mai bune rezultate în viitor”, a declarat Cosmin Hodor, Director Operaţional Stejarii Country Club. Evenimentul se bucură și de susținerea companiei Mercedes-Benz România, care va oferi echipament sportiv înotătorilor.

Ne bucurăm că acest cantonament a ajuns la cea de-a treia ediţie şi sperăm să continuăm această tradiţie şi în anii viitori. Astfel, nu doar sprijinim noile generaţii pentru a urca steagul României pe podiumurile concursurilor internaţionale, ci oferim şi un exemplu pentru societatea civilă, fiind esenţial ca tinerii să fie susţinuţi şi încurajaţi permanent pentru a-şi urma pasiunea”, a declarat Camelia Potec, președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

În afara orelor de nataţie, în cadrul cantonamentului, cei mici participă la ore de pregătire fizică, ateliere de nutriţie şi sesiuni de consiliere psihologică, individuale şi de grup, alături de traininguri motivaţionale susţinute de Camelia Potec. Toate aceste activităţi au rolul de a le dezvolta atât calităţile fizice, cât şi spiritul competiţional şi mentalitatea de învingător.

Copiii, veniţi din oraşe precum Tulcea, Piteşti, Bacău, Satu-Mare, Târgu-Mureş, Câmpina, Constanţa, Mioveni, Galaţi, Giurgiu, au avut ocazia să descopere Bucureştiul, beneficiind de două excursii în împrejurimile Stejarii Country Club: la Grădina Zoologică şi la Ţiriac Collection.

Mai multe informații despre Stejarii Country Club pot fi accesate pe site-ul www.stejariicountryclub.ro și pe pagina de Facebook a complexului.

.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri