Sari la conținut

Măsuri speciale pentru Untold Festival

Faithless: „România! Sunt fericit să vă văd în această seară! Sunteţi fantastici!”

Cunoscuți pentru hituri ca "Insomnia", "God is a DJ" sau "We Come One", britanicii de la Faithless s-au numărat printre cei mai așteptați artiști la Untold Festival.

Faithless: „De-a lungul anilor am fost de mai multe ori în România și întotdeauna am avut parte de un public grozav. Știu că Untold a câștigat recent titlul de cel mai bun festival din Europa, ceea ce este extraordinar pentru un festivat aflat la început. Așa că este genial să fim aici.”

În total, peste 60.000 de oameni au luat parte la distracția din prima seară a festivalului.

„Excepțional, ador Untold.”

***

„A fost foarte ok, foarte mișto, așteptăm și următoarele seri.”

***

„Nu am fost anul trecut, dar sunt foarte uimită de ceea ce e anul ăsta, e foarte tare.”

Tot în prima seară a festivalului, Tiesto, Fedde Le Grand și Dimitri Vegas&Like Mike au electrizat publicul ore în șir. În cele patru zile de festival, peste 150 de artiști internaționali vor urca pe cele 10 scene special amenajate. Abonamentele s-au epuizat cu mult înainte de începerea evenimentului, iar organizatorii spun că așteaptă peste 300.000 de petrecăreți.

Măsuri speciale în spitale pentru Untold Festival

Toate unităţile medicale din Cluj-Napoca au primit ordin să elibereze până la 80% din numărul paturilor disponibile şi să aibă pregătite toate paturile de rezervă.

Timp de patru zile, medicii vor lucra la capacitate maximă, iar la festival a fost montat un spital mobil şi mai multe corturi de prim ajutor.

De asemenea, aproape 1.000 de jandarmi, poliţişti, pompieri şi piloţi ai Ministerului Afacerilor Interne vor acţiona pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică. Şi inspectorii ANAF sunt la Untold. 100 de inspectori vor controla și monitoriza activitățile comerciale din zonă.