Oscaruri. Nominalizații s-au strâns pentru tradiţionalul prânz din Beverly Hills

Data publicării:
05022013 20oscaruri-47773

Peste 160 de actori și regizori nominalizaţi au fost prezenţi la tradiţionalul eveniment. De la Steven Spielberg, cel care speră să câștige o nouă distincție cu filmul „Lincoln", la Ben Affleck, producător, regizor şi actor în filmul „Argo", pe care criticii îl cotează cu cele mai mari şanse la Oscar.

„Nu prea intru în logica întrecerii, cine şi ce a câştigat sau n-a câştigat. Am petrecut mulţi, mulţi ani privind premiile Oscar de acasă”, a spus Affleck.

Când micuţa Quvenzhane Wallis fost întrebată dacă este conştientă că este cel mai tânăr actor nominalizat la Oscar pentru rol principal feminin, fetiţa de 9 ani a avut dificultăţi în a ajunge la microfon, dar nu în a-şi găsi cuvintele. „Sunt fericită şi încântată, însă e ceva ce nu te gândeşti că ţi se va întâmpla la vârsta mea”, a spus ea.

Subiectul aflat pe buzele tuturor a fost însă, dincolo de artă, moda. Cine, ce va purta în noaptea Oscarurilor.

„Majoritatea fetiţelor visează la rochia de mireasă, dar eu am visat mereu la rochia de Oscar”, mărturisește Jessica Chastain. „Data trecută am mers pe ideea de confort. Anul acesta mi-am spus: rabdă, poartă un corset. Voi opta pentru modă, de această dată”, subliniază Jennifer Lawrence.

Mai sunt două săpătămâni până când vom afla cine vor fi fericiţii câştigători ai mult-râvnitelor statuete aurii şi care va fi cea mai spectaculoasă ţinută.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri