Răspunsul unui model sfătuit să-și decoloreze pielea, viral pe internet

Data actualizării: Data publicării:
queenkim_nyakim foto instagram
Foto: Instagram

Nyakim Gatwech, un model din Sudanul de Sud, este cunoscută pe internet drept „Regina Întunericului”(Queen of the Dark, n.red.). Aceasta a povestit, într-o postare pe o rețea de socializare, cum a răspuns când a fost sfătuită să folosească înălbitor pentru a-și decolora pielea, iar mesajul s-a viralizat rapid.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Șoferul meu Uber mi-a spus să nu mă supăr că mă întreabă, dar dacă mi s-ar oferi zece mii de dolari, aș fi de acord să-mi decolorez pielea? Am început să râd atât de tare încât nu puteam formula un răspuns.

M-a întrebat dacă răspunsul e „nu” și i-am zis că poate fi sigură de asta. „De ce aș vrea vreodată să decolorez melanina cu care m-a binecuvântat Dumnezeu?”, am răspuns, omul fiind șocat că privesc asta ca pe o binecuvântare”, a scris Nyakim Gatwech pe Instagram.

queenkim_nyakim foto instagram
Foto: Instagram

 

Potrivit Indy100, aspectul modelului este tot mai popular printre creatorii de modă, la fel ca postările sale inspiraționale, care strâng zeci de mii de aprecieri și distribuiri pe rețelele de socializare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri