Cum ar arăta finalul „Game of Thrones” în viziunea lui Stephen King. Cine ar ajunge pe Tronul de Fier dacă „Jon și Dani mor”

Data actualizării: Data publicării:
Stephen King Promotes "Under The Dome" At Wal-Mart
Scriitorul Stephen King. Foto: Gulliver/Getty Images

Printre milioanele de fani ai serialului „Game of Thrones” se numără și celebrul scriitor Stephen King, care a împărtășit internauților viziunea sa despre cum ar trebui să se încheie serialul. 

Stephen King Promotes "Under The Dome" At Wal-Mart
Foto: Gulliver/Getty Images

La câteva zile după difuzarea celui de-al patrulea episod al ultimului sezon, King a riscat şi şi-a imaginat finalul poveştii lui  George R. R. Martin.

"Presupunând, doar presupunând, că Jon (Snow) şi Dani (Daenerys Targaryen) mor amândoi (împreună cu Cersei, bineînţeles). Imaginaţi-vă, doar imaginaţi-vă, că un anume om mic cu o inimă mare ajunge pe Tronul de Fier?", a scris autorul, care a făcut referire la Tyrion Lannister, jucat de Peter Dinklage.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Teoria lui Stephen King a fost criticată pe Twitter. Numeroşi internauţi i-au amintit scriitorului american că are enervanta tendinţă de a nu şti cum să îşi termine propriile poveşti: "Bineînţeles, de mai mulţi ani, unii îmi spun că nu ştiu cum să-mi termin poveştile. Le spun că este o prostie asta, dar fiecare are dreptul la propria părere", a răspuns el. 

Intervievat în octombrie 2018 de Entertainment Tonight, Peter Dinklage a dezvăluit că finalul personajului său "va fi magnific, fie tragic sau nu". 

Duminică, 19 mai, este data difuzării ultimului episod al serialului "Game of Thrones".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri