Sari la conținut

Pelicula „Ana, mon amour”, favorită la Berlin

Actorii Diana Cavaliotti şi Mircea Postelnicu, alături de regizorul Călin Peter Netzer, au păşit pe covorul roşu al Palatului Berlinalei unde au dat minute în şir autografe şi interviuri pentru jurnaliştii străini.  Cu doar o zi înainte de decernarea premiilor de la Berlinală, Diana Cavaliotti a declarat la Digi24 TV că „filmul fie va fi iubit, fie va fi urât, nu există cale de mijloc”. 

Am plecat la drumul ăsta cu aşteptări foarte mari. Vreau să mă las surprinsă și m-aș bucura dacă filmul ar fi apreciat. Cu siguranţă, filmul va fi ori iubit, ori urât. Nu există niciun fel de cale de mijloc, pentru că trezeşte în tine nişte emoţii, sau nu, pe care vrei să le respingi şi, atunci, nu cred că există cale de mijloc. Lucrul pentru acest rol a fost foarte intens şi, cu siguranţă, cred ca acest lucru se vede în film. E unic, din punctul meu de vedere, şi e o noutate în ceea ce înseamnă cinematografia românească”, a spus actrița Diana Cavallioti. 

'Ana, mon amour' Premiere - 67th Berlinale International Film Festival

Foto: Gulliver/ Getty Images

Co-producţie româno-germano-franceză, „Ana, mon amour" urmăreşte, pe parcursul mai multor ani, evoluţia unui cuplu în care tânăra se luptă cu atacuri de panică, iar iubitul ei încearcă totul pentru a o ajuta, de la psihanaliză până la religie.

Filmul a fost bine primit de public, iar mulţi dintre jurnaliştii de la conferinţa de presă, deja familiarizaţi cu peliculele regizorului român, l-au lăudat.