Anamaria Prodan, ipostază inedită la televizor

Data publicării:
ana maria prodan

Impresarul de fotbal Anamaria Prodan Reghecampf, fostă vedetă de reality show și soția antrenorului FCSB, va prezenta o emisiune nouă la un post de televiziune, informează Pagina de media.

Este vorba de emisiunea „Gospodar fără pereche” pe care o are în pregătire ProTV. Emisiunea se bazează pe formatul „Farmer wants a wife”. Fiecare fermier selectează zece femei moderne, obișnuite cu stilul de viață de la oraș și le invită să se cunoască mai bine, însă numai cinci vor merge în runda următoare. Cea care va reuși să-l impresioneze pe fermier și să se adapteze stilului lui de viață va fi aleasa acestuia.

„M-am născut și am crescut cu Pro TV, iar acest proiect este o provocare unică pentru mine! Știu ce înseamnă viața la țară, nu m-am ferit niciodată de muncă și promit că o să le testez abilitățile de fermieri și, mai ales, dorința de a-și găsi jumătatea atât gospodarilor, cât și doamnelor și domnișoarelor care visează să le fie partenere! Lucrez de ani de zile în fotbal, un domeniu dominat de bărbați, am reușit să îi cunosc pe toți și, mai ales, să le câștig încrederea”, a declarat Anamaria Prodan.

Citiți detalii aici. 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri