Sari la conținut
News Alert

Eminem a lansat piesa pe care o cântă împreună cu Beyoncé

Artistul american Eminem a lansat piesa "Walk on Water" pe care o cântă împreună cu Beyoncé şi care va apărea pe noul album cu acelaşi titlu. Piesa a fost postată pe contul de YouTube al artistului în varianta audio și a strâns deja peste 6 milioane de vizualizări în 24 de ore.

Primul extras de pe album va fi "Revival", a anunţat Eminem. El nu a dezvăluit însă data lansării.

Rapperul va interpreta "Walk on Water" pentru prima dată pe scenă la MTV European Music Awards la Londra, a anunţat vineri MTV.  "Walk on Water" va apărea pe viitorul LP cu acelaşi nume.

În vârstă de 45 de ani, Eminem este rapperul care a vândut cele mai multe discuri din istorie. În „Walk on Water” el nu se mai apropie de stilul acerb şi brut cu care s-a făcut cunoscut, piesa fiind una ritmată. 

Pentru Beyoncé, piesa înseamnă una dintre primele reveniri în showbiz,  de la naşterea gemenilor, în iunie. 

În octombrie, Eminem a lansat un ultimatum fanilor săi care l-au votat masiv pe Donald Trump la alegerile din 2016 cerându-le să aleagă între el şi cel de-al 45-lea preşedinte al Statelor Unite. 

"Rasismul este singurul lucru pe care-l face fabulos", a declarat artistul în timpul unei ceremonii de decernare a premiilor americane BET referindu-se la preşedintele american.  

Născut pe 17 octombrie 1972, Marshall Bruce Mathers III - cunoscut sub numele Eminem - şi-a început cariera în 1987. Este primul artist rap care a câştigat un premiu Oscar. Acesta a fost distins, în 2002, cu trofeul Academiei de film americane pentru piesa ”Lose Yourself”, la categoria ”cel mai bun cântec original”. În plus, Eminem a fost recompensat cu şapte premii Grammy.

A lansat albumele ”Infinite” (1996), ”The Slim Shady” (1999), ”The Marshall Mathers” (2000), ”The Eminem Show” (2002), ”Encore” (2004), ”Relapse” (2009), ”Recovery” (2010) şi ”The Marshall Mathers 2” (2013).

Eminem a colaborat cu nume importante ale industriei muzicale, precum Dr. Dre, Dido, 50 Cent, Lil Wayne, Rihanna şi Snoop Dog.

(sursa: News.ro)

Pe aceeași temă