Scandal între muzicieni. Jimmy Page, deranjat de muzica pe care o ascultă Robbie Williams

Data actualizării: Data publicării:
24th Annual Rock And Roll Hall Of Fame Induction Ceremony - Show
Foto: Gulliver/Getty Images

Starul pop Robbie Williams îl deranjează pe vecinul său, chitaristul de la Led Zeppelin, Jimmy Page, ascultând la maximum muzica formaţiei Black Sabbath, în încercarea de a-şi rezolva conflictul cu acesta privind extensia casei, se arată într-o plângere la primărie, potrivit The Guardian și News.ro.

24th Annual Rock And Roll Hall Of Fame Induction Ceremony - Show
Foto: Gulliver/Getty Images

Cei doi au o dispută de mai mult timp în ceea ce priveşte extensia casei lui Robbie Williams care i-ar afecta locuinţa chitaristului, veche de la 1875. 

Conflictul dintre muzicienii, care locuiesc în Holland Park, în vestul Londrei, a izbucnit după ce fostul memebru al formaţiei Take That a primit, anul trecut, aprobare condiţionată de a construi în subsol o piscină. 

Page este îngrijorat din cauza lucrărilor de excavare care ar putea deteriora reşedinţa sa de patrimoniu în stil gotic, "Tower House". Page a locuit aici timp de 46 de ani. 

Într-o scrisoare adresată Royal Borough of Kensington şi Consiliului din Chelsea, care este semnată "Johnny", se arată că Williams a ascultat muzica formaţiei Black Sabbath pentru a-şi enerva vecinul. 

Potrivit aceluiaşi document, cântăreţul a interpretat piese Pink Floyd şi Deep Purple la volum maxim, ştiind că "asta îl deranjează" pe starul de la Led Zeppelin. 

"Williams s-ar fi îmbrăcat pentru a-l imita pe solistul Led Zeppelin, Robert Plant, purtând "o perucă cu păr lung şi îndesându-şi o pernă sub tricou în încercarea de a imita burta lui Robert Plant pe care a căpătat-o în ultimii ani", potrivit textului scrisorii.

Este "stânjenitor", continuă textul scrisorii, pentru că "Plant este recunoscut pentru apariţiile pe scenă cu cămaşa descheiată şi, evident, nu poate cânta în situaţia actuală". 

În decembrie 2018, Williams a primit permisiunea de a face planurile de construcţie pentru piscină.

În orice caz, lucrările nu vor începe până când membrii consiliului se asigură că nivelul vibraţiilor va fi monitorizat, precum şi stabilitatea solului. Ei vor discuta şi problema unei garanţii din partea lui Williams, care ar putea fi reţinută în cazul în care condiţiile ar fi încălcate sau s-ar produce pagube.

Permisul de construcţie este supus unui acord juridic, care trebuie să fie aprobat de comitetul de planificare a cererilor, care va fi discutat într-o altă întâlnire, anul viitor.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri