Video Shakira, surprinsă în vacanță în Puerto Rico alături de un cântăreț cu 16 ani mai tânăr. Acesta s-a despărțit recent de logodnica sa

Data actualizării: Data publicării:
shakira
Shakira, surprinsă în vacanță în Puerto Rico alături de un cântăreț cu 16 ani mai tânăr. Acesta s-a despărțit recent de logodnica sa. Foto: Profimedia

Shakira se bucură de viață și pare să aibă un nou iubit. Celebra artistă a fost surprinsă în vacanță în Puerto Rico, alături de un cântăreț cu 16 ani mai tânăr.

E vorba despre Rau Alejandro, care s-a despărțit recent de logodnica sa după o relație de trei ani.

Shakira și Rau sunt prieteni de când au lucrat împreună, anul trecut, la piesa „Te Felicito”, o altă melodie de răzbunare față de Gerard Pique. Cei doi au fost filmați de fani în timp ce se relaxau într-un râu alături de cei doi copii ai cântăreței.

De când a divorțat de fotbalistul Gerard Pique, Shakira a fost cuplată de presa străină cu Tom Cruise și cu pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton.

Shakira, în vârstă de 46 de ani, şi Gerard Piqué, în vârstă de 36 de ani, şi-au anunţat despărţirea după mai bine de un deceniu de viaţă comună în iunie 2022, iar în noiembrie au dezvăluit că au ajuns la un acord în privinţa custodiei copiilor lor - Milan şi Sasha. 

Shakira Mebarak şi Piqué au avut o relaţie de 11 ani, începută în 2011, dar nu s-au căsătorit niciodată. Ei s-au cunoscut în 2010 cu puţin timp înainte de startul Cupei Mondiale de Fotbal din Africa de Sud, când fotbalistul catalan a apărut în videoclipul unui single lansat de Shakira, „Waka Waka (This Time for Africa)”, desemnat cântecul oficial al competiţiei.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri