Antrenament cu două generaţii de paraşutişti

Data publicării:
ANTRENAMENT CU DOUA GENERATII DE PARASUTISTI 3
Aşa a început ziua, atât pentru profesioniştii de odinioară ai paraşutismului, cât şi pentru viitorii practicanţi ai acestui sport. Chiar dacă mulţi dintre veterani sunt trecuţi de 80 de ani, vârsta nu i-a împiedicat să împartăşească tehnicile de lucru, cu cei mai tineri aspiranţi în domeniu.
 
Antrenamentul de dimineaţă nu a fost singura activitate la care au luat parte cele două generaţii împreună. Experţii paraşutismului le-au povestit viitorilor paraşutişti experienţele pe care le-au trăit de-a lungul timpului, pe care le-au adunat într-o carte, pe care au lansat-o astăzi, cu prilejul întâlnirii de la aerodrom.
 
Maria Laura Kivu, unul dintre autorii cărţii, este şi unul dintre experţii în paraşutism. Chiar şi acum, la 80 de ani, îşi aminteşte cu zâmbetul pe buze fiecare clipă petrecută în aer.
 
La întâlnirea de pe aerodromul Ghimbav au participat peste 40 de paraşutişti, din generaţiile trecute.
 
În cadrul reuniunii de astăzi, veteranii şi-au prezentat primul volum al cărţii "Contribuţii la o istorie a paraşutismului sportiv din România" şi şi-au expus trofeele şi premiile dobândite de-a lungul anilor. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri