Sari la conținut

Maşini noi achiziţionate de CJ Gorj. Conducerea instituţiei spune că vor fi folosite pentru supravegherea viitoarelor proiecte de infrastructură din judeţ

Consiliul Judeţean Gorj cheltuieşte aproape 200 de mii de lei pentru a cumpăra maşini de teren. În parcul auto al instituţiei sunt deja 7, dar prea vechi, spun autorităţile. Este nevoie de noi autoturisme pentru a supraveghea viitoarele proiecte de infrastructură din judeţ. Aceasta este motivaţia însă, unii dintre consilieri sunt nemulţumiţi de explicaţie şi consideră investiţia inutilă.

Parcul auto al Consiliului Județean Gorj are 7 autoturisme. Cele mai vechi au 10 ani, iar ultima achiziție a fost făcută în urmă cu 3 ani și este mașina președintelui instituției.

Șefii județului spun însă, că nu au mașini pentru a merge în județ pentru a supraveghea proiectele, respectiv repararea drumurilor. De asemenea, consideră repararea mașinilor existente costă mai mult decât achiziția care se va face. Din acest motiv, vor fi cumpărate 3 mașini de teren: două vor fi folosite de angajații instituției și una va ajunge la Centrul Militar.

În timp ce Consiliul Județean investește banii în mașini de teren, secții ale Spitalului Judeţean arată deplorabil, iar oamenii sunt nemulţumiţi.

Mâine va avea loc deschiderea de oferte în vederea achiziţionării maşinilor de teren. Aceasta nu este singura investiţie considerată inutilă. La începutul acestui an au fost alocaţi 90 de mii de lei pentru un sistem video profesional şi 100 de mii de lei pentru modernizarea biroului preşedintelui Consiliului Judeţean.

Pe aceeași temă