"Astăzi tu dăruieşti", la Galaţi

Data publicării:
campanie

Timp de o săptămână, mai mulţi voluntari au stat în cel mai mare mall din oraş şi au încercat să îi convingă pe gălăţeni să contribuie, cu cât pot, pentru a-i ajuta pe oamenii nevoiaşi să aibă ce pune pe masă în ziua de Paşti.

Andra Costache, preşedinte ales Rotaract Galaţi: „Cred că este un lucru important nu doar să ajutăm, ci şi să învăţăm, noi aici în Galaţi, să dăruim mai mult."

Au fost gălăţeni cu inimă mare care au renunţat la toate cumpărăturile pe care le-au făcut sau au venit la supermarket special pentru această campanie.

Am venit special pentru aceşti copii. Am luat nişte paste, pateuri, eugenii, ulei, făină. Exact ce le trebuie lor" spune un gălăţean.

Este obligatoriu să participăm în săptămâna mare cu cât putem pentru ai ajuta pe cei nevoiaşi" declară alt localnic.

Nici cei care nu ştiau de această campanie de strângere de alimente nu au trecut nepăsători. Au renunţat la unele produse pentru a le dona familiilor sau chiar au dat bani.

 „Îmi pare rău. Dacă ştiam şi eram atentă cumpăram special pentru dânşii, dar o să mai intru" a spus o gălăţeancă.

„Am văzut campania pe Facebook şi am subscris" declară un alt donator.

În urma acestei campanii, vor beneficia de alimentele strânse 30 de familii, fără posibilităţi financiare, din Tuluceşti, Şiviţa şi Tătarca .

Andra Costache, preşedinte ales Rotaract Galaţi: „Vom face evaluarea produselor colectate, le vom pune în pachete pe vârstă şi pentru grupul ţintă pentru care ne adresăm şi mâine vom merge personal şi le vom distribui familiilor."

Este pentru prima dată când această campanie se organizează la Galaţi. La nivel naţional, este deja la a XII-a ediţie şi de fiecare dată a fost un succes.

Reporter: Mihaela Brazdeş
Operator: Gelu Mormoloc

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri