Sari la conținut

Mii de spectatori la Cupa Bucovinei

Cupa Bucovina Romsilva este la XIII-a ediție. Premiile oferite anul acesta sunt în valoare de 25.000 de lei. Octavia Ilisoi are opt ani și este cea mai tânără concurentă. Face călărie de trei ani, iar pasiunea pentru cai o moștenește de la tatăl ei, medic veterinar. Octavia a obținut locul întâi, cu ajutorul lui Lucaz. Octavia Ilisoi, concurentă: ”Am fost cu tata la tratamente și mi-au plăcut caii, animalele.”

Octavia are şanse mari să devină campioana națională, mai ales că are alături pe cel mai important suporter, mama. Monica Ilisoi, mama Octaviei: ”O aduc zilnic la antrenamente, stau cu ea mereu, concursuri la fel o însoțesc de fiecare dată. Emoțiile sunt foarte mari. Muncește foarte mult, de fapt tot timpul e numai la școală și la călărie, nu apucă să se joace.”

La competiţia de la Rădăuți a participat și Radu Ilioi, multiplu campion național la echitație. Şi el a câştigat primul loc la categoria sa. Prima dată a concurat în 1982. Radu Ilioi, concurent: ”E un concurs important, de tradiție, se organizează și participă mulți concurenți, un concurs foarte frumos, foarte elegant.”

Unele obstacole au creat probleme unor echipe. Dar tot ce a contat a fost spectacolul.

Pe aceeași temă