Sari la conținut

Talentați și generoși. 45 de elevi din Iași pregătesc un spectacol caritabil pentru copiii orfani

45 de elevi de la școlile din Iași se pregătesc pentru spectacolul caritabil "Arată că îți pasă". Show-ul va conține scenete de teatru, dansuri și un concert de colinde. Voluntarii sunt sprijiniți și de specialiști în domeniu. De atelierul de muzică, de exemplu, se ocupă profesorul Ciprian Juncă, de la școala "Ion Simionescu".

Cinci tinere talentate vor interpreta trei colinde. Adolescentele sunt pasionate de muzică și s-au oferit cu drag să facă parte din spectacol:

"M-am gândit că fiecare dintre noi are nevoie de o bucurie, indiferent de situația în care se află, mai ales în perioada sărbătorilor."

"Ne place foarte mult muzica și vrem să oferim ceva călduros, un cadou călduros pentru cei care au nevoie."

"Emoții deocamdată nu am, dar sper să se strângă suficienți bani pentru acei copii."

Atât coordonatorii proiectului, cât și participanţii la ateliere, fac voluntariat. De altfel, în cadrul spectacolului, aceștia vor promova sloganul "Moș Crăciun e voluntar"

"Au muncit și muncesc din proprie inițiativă, fac voluntariat atât ei cât și specialiştii care îi îndrumă pe cele patru- cinci ateliere pe care le-am conceput noi în acest proiect," a spus Verginiea Beldean, director la Crucea Roşie Iaşi.

Spectacolul caritabil va avea loc vineri, 12 decembrie, la ora 17.00, la Ateneul Tătărași.