Sari la conținut
News Alert

Aglomeraţie în Aeroportul Oradea. Zborul spre Barcelona a fost amânat

Pasagerii cursei de Barcelona de la Oradea au avut parte de o supriză neplăcută în această dimineaţă. Deşi ar fi trebuit să decoleze spre metropola spaniolă la ora 10:35, oficialii companiei i-au anunţat pe călători că vor mai avea de aşteptat cel puţin o oră şi jumătate.

5

UPDATE ora 14:40 - În cele din urmă, călătorii s-au îmbarcat în cursa de Barcelona în jurul orei 14:40, iar avionul a decolat la ora 15:20. Reporterii Digi24 Oradea au încercat să-i contacteze pe oficialii din România ai companiei, dar fără succes.


UPDATE ora 11:20 - Aeroportul din Bergamo (Italia) a anunţat că avionul care vine de la Oradea are o întârziere de 35 de minute. Astfel, cursa Ryanair va ajunge pe aeroportul italian la ora 12:20, după ce iniţial era programată la ora 11:45.  În schimb, site-ul aeroportului din Girona-Barcelona nu indică vreo întârziere pentru cursa de la Oradea, deşi călătorii nici nu s-au îmbarcat încă.


Motivul invocat a fost că o altă aeronavă a companiei, care la 9:55 avea programat un zbor către Bergamo, Italia, s-a defectat. Pasagerii au fost mutaţi din această cauză în aeronava pentru Barcelona, ceea ce a dat peste cap acest zbor.

Călătorii aşteaptă în aceste minute în aeroportul din Oradea o soluţionare a acestei situaţii, care a născut nemulţumiri printre ei.

Ryanair operează cele două zboruri internaţionale de la Oradea spre Bergamo-Milano şi Girona-Barcelona.

Redactor: Bogdan Băcilă
Editor web: Adrian Laboş