Sari la conținut

BASCHET. CSM CSU Oradea a detronat liderul, cu o victorie obţinută la Piteşti

CSM CSU Oradea a făcut uitate cele două înfrângeri consecutive din campionat prin victoria obţinută, duminică seară, 75-63, pe terenul celor de la BCM U Piteşti. Succesul „leilor roşii" i-a detronat pe argeşeni din fotoliul de lider, ocupat acum de campioana în exerciţiu, U BT Cluj-Napoca.

Victoria a fost dublată şi de revenirea lui Martin Zeno după o accidentare care l-a ţinut departe de teren mai bine de două luni.

Fără Obie Trotter în lot, dar cu o apărare foarte bună, CSM-ul şi-a adjudecat primele două sferturi şi l-a încheiat la egalitate pe al treilea. Gazdele s-au mulţumit să câştige ultimul act, 15-14.

Principalii marcatori ai orădenilor au fost Gajovic şi Milosevic, ambii cu câte 16. De altfel, dintre cei 11 jucători folosiţi de tehnicianul Cristian Achim, doar Mihai Gavrilă nu şi-a trecut numele pe lista marcatorilor.

În ciuda victoriei, Oradea rămâne în cea de-a doua parte a clasamentului, pe locul şapte, cu 14 puncte. Va avea şansa să înregistreze o nouă victorie, sâmbătă, 23 decembrie, în etapa cu numărul zece, când va primi vizita echipei Timba Timişoara.

Redactor: Nicolae Mihalcea