Sari la conținut

Wolf Blues Festival la Gărâna, organizat de Nicu Covaci

La festival vor participa, printre alții, Dan Andrei Aldea, Blues Company și AG Weinberger, Stepan Project Blues Foundation și Adi Bărar Blues Band.

Nicolae Covaci, organizatorul festivalului Wolf Blues: "De ce ne-am înhămat să organizăm? Pentru că sunt obosit să mai caut impresari sau manageri care nu sunt dispuși decât să spele banii primăriei de colo colo să facă mișmașuri care pe mine nu mă interesează. Am o instalație cu care pot să omor oameni, pot să sparg stadioane și stă degeaba - de ce să aștep eu să vină oarecare să mă ia la bani mărunți?"

AG Weinberger, cântăreț de blues: "Așa ceva încă nu s-a întâmplat în România ca izvorul, sursele și aici mă gândesc la Nicu, Dan Andrei Aldea și Ilie Stepan să fie așa pe o scenă la 1200 de metri, undeva în Semenic și să zică așa: Măi, băieți, am sunat adunarea!"

Nicu Covaci își dorește ca blues-ul să aibă parte de un festival anual la care vor fi invitate și nume celebre din străinătate.
Un bilet pentru Wolf Blues Festival costă 110 pentru ambele zile sau 70 de lei pentru o singură zi. Tichetele sunt vândute pe site-urile specializate, dar și pe wolfblues.ro.

Reporter: Bogdan Costea
Operator: Florin Lucuța