Lot conturat în totalitate

Data publicării:
CGW15031204 FIU v UTEP

Poreclit „Stretch”, Diaz a avut cifre remarcabile în sezonul trecut, fiind al treilea marcator pentru Florida International University, cu o medie de 15.3 puncte pe meci, în vreme ce la capitolul recuperări a fost lider, cu 7.8 pe meci.

„Este un jucător pe care ni l-am dorit, suntem de mult timp în discuții cu impresarul lui, cel mai important e că l-a dorit foarte mult antrenorul Nenad Mandic și sperăm să se integreze rapid și să facă o treabă bună la Timișoara”, precizează Ilie Trițoiu, managerul general al BC SCM Timișoara.

Bănățenii vor mai perfecta în această săptămână și ultimul transfer, un jucător de origine sârbă care va ajunge la Timișoara la dorința expresă a lui Nenad Mandic, antrenorul principal al „leilor”.

„Am finalizat deja lotul pentru noul sezon, doar că ultimul jucător nu putem să îl anunțăm, are ceva probleme cu fosta echipă. Am foarte mare încredere în tot ce înseamnă BC SCM Timișoara în noul sezon, am mare încredere în antrenori, în tot staff-ul tehnic și administrativ. Eu cred că o să fie un nou început, chiar un restart pentru baschetul timișorean”, adaugă Trițoiu.

În acest moment, antrenorul Nenad Mandic are la dispoziție un lot de nouă jucători, dintre care șase sunt nou-veniți, iar alți trei sunt rămași din lotul care a încheiat sezonul trecut. BC SCM Timișoara va începe pregătirile pentru noul sezon pe 31 iulie. Leii au în plan un amical cu UBT Cluj-Napoca, pe 24 august, chiar înaintea plecării în cantonamentul de la Zlatibor, după care organizarea Cupei Timișoara, la o săptămână de startul oficial al sezonului.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Mihai Pop

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri