Sari la conținut

Zicu și Scutaru lipsesc cu Viitorul. ACS Poli joacă la Ovidiu vineri

Titular în toate jocurile de până acum ale lui ACS Poli, cu excepția celui cu CSU Craiova, Scutaru va fi apt de joc doar pentru întâlnirea cu Concordia Chiajna, în vreme ce Zicu va sta departe de gazon următoarele trei săptămâni.

„Ianis, chiar dacă a avut în ultimele două meciuri evoluțiile pe care nu le-am fi dorit, este un jucător important, îl știți foarte bine. Un jucător care atunci când e bine fizic și mental face diferența. Iar Scutaru e practic cel mai bun fundaș de când a început campionatul, e căpitanul nostru, la fel un jucător important", consideră Dan Alexa, antrenorul celor de la ACS Poli Timișoara.

Tehnicianul ia în calcul să îl folosească din nou în mijlocul defensivei pe Gabriel Cânu, în ciuda evoluțiilor modeste ale fundașului de 34 de ani în acest debut de campionat.

„Acum, e foarte ușor să dăm în ei. După o greșeală, gata, s-a stricat totul.... Cânu a fost cel mai bun jucător până la acea eliminare cu Pandurii, în toate statisticile. A jucat perfect până atunci", precizează Dan Alexa.

Cu doar cinci puncte acumulate în șapte runde, ACS Poli are parte de un meci complicat în apropiere de Constanța. FC Viitorul e pe locul 3, cu 13 puncte. Dan Alexa este sigur însă că echipa sa poate scoate un rezultat pozitiv.

„Sunt convins că o victorie la Ovidiu ne-ar da foarte multă încredere și eu cred că echipa are nevoie de lucrul acesta. Echipa are nevoie de un succes obținut undeva unde nimeni nu îi dă nicio șansă. Mergem să facem un meci bun și să ne întoarcem cu cele trei puncte", anunță tehnicianul timișorenilor.

Partida de pe terenul celor de la Viitorul este a patra disputată de bănățeni pe teren străin, în acest sezon. Până acum, alb-violeții n-au adus decât două puncte din deplasările de la Cluj-Napoca și Târgu Mureș. Viitorul Constanța - ACS Poli Timișoara se joacă vineri, de la ora 21:00 și va putea fi urmărit, în direct, pe Digisport 1.

Reporter: Claudiu Sav
Operator: Mihai Pop
Editor web: Călin Țenche