Video Aglomerație la centrele de vaccinare de la Romexpo, unde zeci de oameni stau la coadă pentru imunizare

Data actualizării: Data publicării:
oameni care stau la coada afara pentru a se vaccina
Cozi la centrele de vaccinare de la Romexpo. Foto: Captură Digi24

Aglomerație la centrele de vaccinare din incinta Romexpo, unde zeci de oameni stau la cozi ca să se imunizeze. Acolo sunt 12 centre de vaccinare cu 64 de cabinete în total. Cei care se programează aici sunt imunizați cu vaccinul de la Pfizer.

Imaginile au fost surprinse miercuri, în jurul prânzului, acolo unde se strânseseră deja foarte multe persoane care așteptau să primească o doză de vaccin anti-Covid. Potrivit informațiilor Digi24, pe parcursul zilei există o pauză de la vaccinare, care durează 30 de minute și care se face în vederea dezinfectării centrelor. În plus, astăzi s-au prezentat la rapel și angajați din sistemul de învățământ, fapt ce a dus la producerea aglomerației la Romexpo. 

 

De la începutul campaniei de vaccinare au fost imunizate în România 3.147.573 de persoane, din care 1.850.086 au primit ambele doze de vaccin. Potrivit ultimelor date furnizate de Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), 84.647 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, 55.195 de persoane au primit prima doză de vaccin, iar 29.452 pe a doua. 65.008 de persoane au fost imunizate cu ser produs de Pfizer, 9.616 cu cel de la Moderna, iar 10.023 au primit vaccin de la AstraZeneca.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri