Bărbatul care a aruncat un cocktail Molotov în curtea PSD Vrancea, sub control judiciar. Ce interdicții i-au stabilit polițiștii

Data publicării:
PSD Vrancea
Foto: .ziaruldevrancea.ro

Bărbatul care luni noapte a aruncat un cocktail Molotov în curtea sediului PSD Vrancea din Focşani va fi cercetat sub control judiciar şi are interdicţia de a se apropia de sediul vreunui partid politic sau de a participa la vreo manifestare publică, au decis magistraţii de la Judecătoria Vrancea, scrie news.ro.

PSD Vrancea
Foto: .ziaruldevrancea.ro

Bărbatul fusese reţinut, iar după expirarea ordonanţei de reţinere Judecătoria Vrancea a decis cercetarea acestuia sub control judiciar pentru 60 de zile, pentru infracţiunea de distrugere prin incendiere în forma tentativei. De asemenea, magistraţii i-au impus mai multe interdicţii - nu are voie să plece din judeţul Vrancea, să poarte arme,  să participe la manifestaţii publice şi nici să nu se apropie de sediile partidelor politice la o distanţă mai mică de 50 de metri.

Luni noapte, bărbatul a aruncat cocktailul Molotov în curtea PSD Vrancea din Focşani. Apoi, atacatorul a fugit, dar a fost prins de către doi bărbaţi care se aflau la o terasă în apropiere.

În urma incidentului a ars vegetaţia din curtea PSD Vrancea pe o suprafaţă de câţiva metri pătraţi.

Bărbatul are 45 de ani şi este din Goleşti. El lucrează la o societate din subordinea Consiliului Local Focşani. La audieri, el le-a spus poliţiştilor că a avut un moment de rătăcire şi că nu este membru în niciun partid politic.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri