Clubul Bamboo din Mamaia s-a făcut scrum din cauza unui aragaz lăsat nesupravegheat

Data actualizării: Data publicării:
BAMBOOO incendiu - telespectator

Incendiul de la fostul club Bamboo din stațiunea Mamaia, care a izbucnit în cursul nopții de luni spre marți, a pornit de la un aragaz lăsat nesupravegheat. Clădirea a fost distrusă în totalitate, iar polițiștii au deschis o anchetă.

Potrivit pompierilor constănțeni, clubul aflat în nordul stațiunii Mamaia nu funcționează în această perioadă, iar în momentul izbucnirii focului, în jurul orei 01.00, în incintă se aflau doar câteva persoane, angajați ai clubului, care au ieșit din incintă fără probleme.

Pentru stingerea flăcărilor au intervenit 60 de pompieri militari, cu șapte autospeciale de stingere și o autoscară, iar în sprijinul lor au venit și două autospeciale de la serviciile private, de la Midia și din Portul Constanța.

Pompierii au avut probleme cu alimentarea cu apă a autospecialelor, deoarece doi hidranți din zonă nu funcționau. Militarii au reușit să lichideze incendiul după aproximativ patru ore de intervenție, focul fiind foarte puternic, alimentat de multe materiale combustibile aflate în interiorul clubului.

Marți, la fața locului au mai rămas câteva echipaje, care au supravegheat zona în cazul în care ar mai fi existat focare, operațiunea fiind finalizată în jurul orei 09.00.

Datorită eforturilor susţinute ale pompierilor, focul nu s-a extins și la cluburile sau terasele aflate în imediata apropiere a acestuia.

După primele cercetări, pompierii au stabilit drept cauză probabilă a incendiului un aragaz lăsat nesupravegheat. În urma incendiului, localul a fost distrus în totalitate.

Cazul este cercetat acum și de către polițiștii constănțeni, care urmează să stabilească inclusiv dacă nu cumva incendiul a fost declanșat intenționat.

Sursa: Mediafax

Editare Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri