Sari la conținut
News Alert

Controversă în urma unui pictorial provocator la Memorialulul Holocaustului

Ipostază total nepotrivită a unei cântărețe din România, la Memorialul Holocaustului din București. Xonia, o artistă australiană cu origini românești, a pozat indecent în interiorul monumentului.

3

Fotografiile au fost postate de aceasta pe contul de Instagram și, în vreme ce unii nu aveau nicio problemă cu locul în care a fost făcut pictorialul și au postat comentarii în care își exprimau aprecierea, unii utilizatori au blamat-o.

Loredana Sachelaru este urmărită de aproape 200.000 de utilizatori pe Instagram, iar fotografiile respective au fost apreciate de aproximativ 1500 de oameni. Potrivit Wikipedia, cele mai cunoscute melodii ale ei sunt „Someone to Love You”, „Take the Lead” ori „My Beautiful One”.

Memorialul Holocaustului din București a fost inaugurat în urmă cu opt ani, pe 9 octombrie, cu o zi înainte de Ziua Holocaustului în România.

Ziua Holocaustului România, stabilită la 9 octombrie, îi comemorează cei peste 250.000 de evrei care au murit ca urmare a deportării lor în Transnistria, în 1941. Marcarea acestei zile a fost stabilită prin lege în 2004, odată cu înființarea Institutului National de Studiere a Holocaustului și cu aprobarea legii care pedepsește penal antisemitismul.