Cântăreața Xonia s-a urcat la volan după ce a băut și a consumat cocaină - surse Digi24

Data actualizării: Data publicării:
tanara cu haina de blana
Cântăreața Xonia a fost prinsă conducând în București sub influența drogurilor și a alcoolului FOTO: Instagram/ Xonia

O altă cântăreață cunoscută se alătură vedetelor prinse drogate sau băute la volan. Este vorba despre Xonia, care a fost trasă pe dreapta de poliție vineri dimineață. Avea o alcoolemie de 0,25 în aerul expirat și consumase cocaină înainte să conducă, potrivit surselor Digi24.

În plus, polițiștii au descoperit că nu avea un permis valabil pentru România. Cântăreața s-a ales cu dosar penal. 

„La data de 23 iunie a.c., în jurul orei 04:00, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Brigada Rutieră, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au procedat la oprirea unui autovehicul condus de către o femeie, pe o stradă din sectorul 2.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana care conducea autovehiculul se afla sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise, dar și că nu avea dreptul de a conduce pe teritoriul României.

În acest context, a fost deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute de art. 336 alin.2 și art. 335 alin.2 din Codul Penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, potrivit unui comunicat al Poliției Rutiere.

Xonia, pe numele ei real Loredana Sachelaru, este o cântăreață, compozitoare, model, actriță și dansatoare de origine română, născută în Australia, în 1989. În anul 2010, a lansat împreună cu Deepcentral melodia „My Beautiful One”, care a fost cea mai difuzată melodie a anului.

Nu este prima vedetă cu probleme de acest fel. Lidia Buble a fost și ea prinsă baută la volan, iar influencerița Ana Morodan a fost oprită de poliție de două ori într-o seara. Prima dată a lovit două mașini la Arcul de Triumf când încerca să scape de echipajul de la Rutieră. Agenții i-au luat permisul pe loc, dar a condus din nou câteva ore mai târziu, când iar a fost prinsă de poliție.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri